Paríž, Berlín, Miláno? Barcelona, Londýn?

14/10/2015

Bratislava, 13. júl 2015 Visa Europe pripravila pre držiteľov kariet Visa špeciálne ponuky a zľavy, ktoré je možné využiť u vybraných obchodníkov v piatich európskych metropolách, a to v Barcelone, Paríži, Miláne, Londýne a Berlíne. Počas júla a augusta 2015 je zoznam približne 150 obchodníkov, ktorých zvýhodnené služby či produkty sa viažu na použitie kariet Visa, dostupný na webových stránkach: www.visa.sk.

„V minulom roku stúpol počet transakcií slovenskými kartami Visa v zahraničí o 47%. Predstavuje to rekordný nárast v rámci regiónu. Som presvedčený, že keď si držitelia kariet Visa pozrú naše ponuky v 5 európskych metropolách tento nárast bude pokračovať,“ hovorí s úsmevom Marcel Gajdoš, regionálny manažér Visa Europe pre Slovensko a ČR.

Prostredníctvom Metropolitných ponúk Visa môžete spoznávať Berlín na segwayoch s 10% zľavou, vychutnať si veľkolepú operu La Traviata a výnimočný folklórny balet Sorolla v jedinečnom opernom divadle Liceu v Barcelone s 20% zľavou alebo v Paríži navštívte Musée Grevin a získajte zľavu 25 % do predajne s darčekovým tovarom v múzeu voskových figurín.

V Londýne si pre vás Visa okrem iného pripravila 20% zľavu na jedlo, nealkoholické nápoje a tovar v reštaurácii Planet Hollywood a v meste módy, Miláne, nakúpite v módnom obchode Camaieu so zľavou 7 € pri 40€ nákupe..

Viac informácií a prehľad výhod nájdete na www.visa.sk