Mobilná aplikácia Visa Portmonka vstupuje na slovenský trh

14/10/2015

Medzi partnerov, ktorí budú aplikáciu Visa Portmonka podporovať od začiatku a zároveň aj akceptovať ako plnohodnotnú náhradu vlastných vernostných kariet patrí napríklad sieť predajní Baťa, železničný dopravca Leo Express, predajca chovateľských potrieb Pet Center alebo sieť parfumérií Marionnaud. Portmonka na Slovensku začína so 14 partnermi, jej ambícia je mať do konca roka 30 partnerov.

Visa Portmonka bude na Slovensku fungovať v rovnakom rozsahu ako v Českej republike. Aplikácia je k dispozícii pre všetky hlavné operačné systémy, Android, iOS a Windows Phone. „Identický zostáva aj rozsah poskytovaných služieb, ako je správa vernostných kariet, distribúcia zľavových kupónov, notifikácie a možnosť registrovať sa do vernostných programov našich partnerov prostredníctvom aplikácie,” dodáva Peter Švec.

Aplikáciu Visa Portmonka si môžete stiahnuť na webe aplikáciewww.visa-portmonka.cz a www.visa-portmonka.sk.

O aplikácií Visa Portmonka:

Prvá česká aplikácia na správu vernostných kariet funguje na mobilných telefónoch s operačným systémom Android, iOS i Windows Phone. Počet užívateľských stiahnutí v ČR presiahol 200 tisíc. Vďaka Visa Portmonka pribudlo do českých vernostných klubov 100 tisíc nových členov. Priemerný používateľ má v aplikácii nahratých 5 kariet a svoju Visa Portmonku otvorí a použije aspoň dvakrát mesačne.

Mobilná aplikácia Portmonka umožňuje používateľom naskenovať vernostné karty a uložiť ich do pamäte mobilného telefónu. Používatelia sa môžu pri nakupovaní preukázať zobrazením čiarového kódu karty priamo na displeji mobilného telefónu. Navyše, ako jediná aplikácia svojho druhu stavia na sérii bilaterálnych dohôd medzi prevádzkovateľom a jednotlivými maloobchodnými reťazcami. Obchodníci sa tak zaväzujú, že karty uložené v aplikácii Visa Portmonka budú vo svojej pobočkovej sieti akceptovať ako plnohodnotnú náhradu vlastných plastových vernostných kariet.

Používatelia sa navyše cez aplikáciu Visa Portmonka dostanú k desiatkam unikátnych zľavových akcií alebo sa môžu cez aplikáciu jednoducho zaregistrovať do niektorého z partnerských vernostných programov.