Visa opäť súčasťou Super Bowlu

05/02/2016

Press Release Image

Bratislava, 5.februára 2016 – Prejsť, klepnúť a kliknúť – takto jednoducho zaplatia fanúšikovia amerického futbalu počas Super Bowlu, jednej z najväčších športových a marketingových udalostí na svete. Na štadióne Levi´s Stadium v kalifornskej Santa Clare si tak majitelia kariet Visa môžu objednať nápoje priamo zo svojich sedadiel pomocou aplikácie Visa Super Bowl 50.Služba bude dostupná na platformách ako Apple Pay, Android Pay a Samsung Pay.

Táto kampaň na podporu NFC mobilných platieb je spojená s uzatvorením novej zmluvy medzi Visou a NFL (National Football League). Visa bola sponzorom súťaže NFL posledných 20 rokov a práve teraz obnovila zmluvu na ďalších päť rokov.

Visa zároveň k aplikácii Super Bowl 50 pridala svoju službu Visa Checkout, čo znamená, že zákazník pri objednávke jedla alebo nápojov nemusí zadávať informácie o svojej karte.

“Na Slovensku máme 65 percent terminálov, na ktorých sa už teraz dá platiť mobilným telefónom. Je teda iba otázkou času, kedy podobnú kampaň zažijeme aj u nás,” dodal Marcel Gajdoš, riaditeľ Visa Europe pre Českú republiku a Slovensko.