Visa Europe a britské vydavateľstvo Hearst Magazines spolupracujú pri integrácii V.me by Visa digitálnej peňaženky

14/10/2015

Bratislava, 24. február 2015 – Visa Europe dnes oznámila partnerstvo s britským vydavateľstvom Hearst Magazines. Hearst ponúkne svojim čitateľom službu digitálnej peňaženky V.me by Visa, ktorú budú môcť využiť či už pri nakupovaní lístkov na módne podujatie Cosmopolitan FashFest, nákupe interiérových dekorácií z časopisu Country Living alebo pri rezervácii kuchárskych kurzov v kuchárskom inštitúte Good Housekeeping Institute Cookery School.

Prvá fáza tejto spolupráce začne na jar tohto roku, keď partnerské banky spoločnosti Visa budú môcť svojim zákazníkom ponúknuť exkluzívne ponuky na predplatné časopisov vydavateľstva Hearst pri platbe digitálnou peňaženkou V.me by Visa. Ďalšie fázy budú nasledovať v nasledujúcich mesiacoch, vrátane možnosti nakupovať cez elektronické kanály vydavateľstva Hearst.

V.me by Visa umožňuje zákazníkom vykonávať on-line nákupy len v niekoľkých kliknutiach. Tato služba digitálnej peňaženky je rýchla, jednoduchá a bezpečná, vďaka tomu, že zákazník pri každom nákupe nie je nútený zadávať číslo svojej karty, dátum exspirácie karty a ani žiadne iné osobné údaje. Spolupráca s vydavateľstvom Hearst uľahčí jeho čitateľom nakupovanie, a to napríklad počas cestovania alebo oddychovania v záhrade.

Wendy Martin, výkonná riaditeľka V.me by Visa spoločnosti Visa Europe, hovorí: „Po celý deň sme neustále nútení reagovať na rôzne požiadavky, čiže keď už máme nejakú tú chvíľku sami pre seba a môžeme na moment len tak relaxovať pri našom obľúbenom časopise, mali by sme z toho čo najviac vyťažiť. Sme veľmi radi, že máme možnosť spolupracovať s vydavateľstvom Hearst na uvedení našej V.me by Visa digitálnej peňaženky a umožniť tak čitateľom vydavateľstva nakupovať s dôverou on-line.“

Sharon Douglas, riaditeľka vývoja nových produktov vydavateľstva Hearst Magazines, hovorí: „Tituly vydavateľstva Hearst ako napríklad Good Housekeeping, Cosmopolitan, Elle, Harper´s Bazzar a Esquire sú pre čitateľov každodenným dôveryhodným zdrojom informácií, inšpirácií a zábavy. Spoločne so spoločnosťou Visa umožníme našim zákazníkom platiť pohodlne a bezpečne vďaka V.me by Visa digitálnej peňaženke, vďaka čomu zlepšíme ich nákupný zážitok.“

Visa Europe zobrazí demoverziu digitálnej peňaženky V.me by Visa na Svetovom kongrese mobilných technológií (Mobile World Congress)v Barcelone, ktorý sa koná 2-5. marca. Stánok spoločnosti Visa bude v hale 6, stánok #6D40.